BETON ÉKSZER / KIEGÉSZÍTŐ

Egyértelműen a beton design ékszer projektjeink a legkedveltebbek, bár ezek egyelőre csak a hölgyek számára kedveznek. A  jövőben ígérjük igyekszünk férfiak számára is design kiegészítőket létrehozni. S ha már a kiegészítő szóba került, fontos azt is tudni, hogy az általunk készített beton „ékszerek” valójában nem ékszerek. Sokkal inkább divat kiegészítők. Utóbbi megnevezés nem csupán hangzatos mai szóhasználat, hiszen a klasszikus értelemben vett ékszerek tartalmaznak nemesfém alapanyagot.
A mi általunk készített design darabok azonban kizárólag beton, és más alternatív alapanyagokból készülnek, nemesfémet nem tartalmaznak. A betonékszer megnevezést mégis azért használjuk, mert így érthetőbben tudjuk ezeknek a divatkiegészítőknek a funkcióját bemutatni.

Beton projekt - egyedi design ékszer és beton ékszertartó.

BETON DESIGN / PROJEKT

Számos olyan beton design projektünk van, ami nem feltétlenül kategorizálható, és létrejöttük egy hosszabb gondolati folyamat egyszerű fizikai megvalósulása. Készülnek olyan design tárgyak is, amelyeket kimondottan egy-egy kiállításra valósítottunk meg, ilyen például a „transformation” ami a Geumgang Nature Art Biennale keretein belül a Koreai Köztársaságban volt kiállítva. De akad olyan is, ami egy évek óta tartó gondolatmenet és több apróbb design projekt részekén valósult meg. Ezek a projektek nem feltétlenül készülnek beton alapanyagból, sőt kimondottan élvezzük az anyagváltás lehetőségét. Ha gondolatok és érzések gyökerei foglalkoztattak mindig is, akkor ezeket a beton projektjeinket ajánljuk neked!

Beton lakás dekoráció

BETON DESIGN / LAKBERENDEZÉS

A beton lakberendezési tárgyak napjainkban egyre közkedveltebbé válnak, ami érthető is, hiszen ezek az egyszerű és anyagában nyers objektek szinte bármilyen enteriőrbe kiválóan beilleszthetők. A kontrasztok találkoztatásának jegyében, egy meleg, faanyagok dominálta környezetben egy minimalista beton kiegészítő különösen jól tud mutatni. De a japán kertek inspirálta beton tál és élő növény kombináció is rendkívül dekoratív. Vagy az őszi szárított növények gazdag színvilágával kombinált szürke beton felületek is izgalmas lakberendezési elemek lehetnek. Azt pedig már szinte nem is kell mondanunk, hogy egy igazi, minimalista stílusban kialakított otthon, ma már nem képzelhető el beton tárgyak és felületek nélkül.
De miért is lett ennyire felkapott a beton az utóbbi években? A titok az egyre kiválóbb és mind inkább finomabb, részletgazdagabb formát felvenni képes betonkeverékek megjelenésében van. Ahogy bizonyos gyártók fogalmaznak: a beton az új kerámia. Persze ez így teljességében nem igaz, de tény, hogy az elmúlt 5-6 évben a kifinomult alapanyagoknak köszönhetően már egészet vékony anyagvastagsággal számolhatunk a beton lakberendezési tárgyak készítésekor is.

Beton kaspó - pozsgás ültető tál.

BETON ÉKSZER / DESIGN

A kollekciónkban megtalálható beton ékszerek egy részét a letisztult, geometrikus, egyszerű design jellemzi. Egy ilyen darab könnyedén beilleszthető bármely nő ruhatárába, de különösen kedves azoknak, akik a modern minimalizmus szerelmesei. Kollekciónk másik része azonban olyan beton ékszerekből áll, amelyeket a kísérletezés, vagy minket régóta foglalkoztató gondolatrendszerek inspiráltak. Ilyen például a “házak gyökerekkel” ékszer sorozat, amelyhez szerelem projekt is készült autonóm tárgy formájában. Ezért, ha szereted az olyan design darabokat amelyeket történetek inspiráltak, nálunk mindig megtalálod az igazit!

Design ékszer - nyaklánc

BETON ÉKSZER / MŰVÉSZET

Beton ékszer kollekcióink gyakran egészen szorosan kapcsolódnak képzőművészeti élményekhez. Persze nem minden esetben ugyanolyan módon. Hiszen hol az inspiráció részeként szolgálnak bizonyos korok képzőművészeti irányzatai, hol magából egy-egy művészeti projektből, vagy pontosabban annak leeső darabjaiból készülnek beton ékszereink. Az azonban bizonyos, hogy minden egyes beton ékszer darab elkészítésekor határozott célunk, hogy művészeti élményt csempészhessünk leendő tulajdonosa életébe. Éppen ezért projektjeinket és kollekcióinkat úgy alakítjuk, hogy az egyes ékszerek mind-mind megismételhetetlenül egyediek legyenek.