BETON ÉLMÉNY WORKSHOP /  KREATÍV / ALKOTÁS

Az alkotás izgalmas, a kezdéshez pedig mi sem tökéletesebb, mint egy beton élmény workshop! Most az OBAI és az INDRA desgin márkák tervezőinek segítségével megismerkedhetsz a betonnal mint alapanyaggal, és létrehozhatod a saját alkotásodat. Készítsd el a saját beton képedet és díszítsd az otthonodat vele vagy add akár ajándékba.
A kétalkalmas beton élmény workshop első napján, kreatív folyamatokon keresztül bevezetünk a beton rejtelmeibe. Rövid, érthető példákon keresztül megismered a beton használatát, avagy lehull a lepel arról, hogy az ipari használaton túl is van beton, ráadásul eszméletlen sokoldalú!
A második alkalom során kibontjuk a megkötött betonképeket, együtt örülünk az alkotásoknak – pont olyan mint egy nagy karácsonyi ajándékbontás -, és útravaló jótanácsokat adunk a jövőbeni alkotáshoz. Garantált wow-élmény amit nem érdemes kihagyni!

Beton workshop, beton portré Erdélyi Blankától

MIT VISZEL HAZA A VÉGÉN

A két alkalmas beton élmény workshop végén minden résztvevő egy egyedi, megismételhetetlen, saját maga által készített beton képet visz haza magával. A workshop ideje alatt készült munkák 20 x 20 cm -es méretben készülnek, anyagvastagságuk 1-2,5 cm attól függően, hogy milyen képet kívánsz készíteni.
A beton workshop alkotásai, a mai design trendeknek megfelelően kiváló lakáskiegészítők, hiszen személyes hangvételük mellett anyaghasználatuk is különleges.

CSAPATÉPÍTŐ BETON WORKSHOP

A csapatépítő beton workshop alkalmakat egyedi felkérésre szervezzük. Ezeket az eseményeket a megbízó igényeinek megfelelően alakítjuk ki, a tervezési és alkotási fázisokat, pedig kifejezetten közös munkává alakítjuk. Amellett, hogy a résztvevők közös élménnyel gazdagodnak, a munka kézzelfogható gyümölcsét is hazavihetik magukkal.

Beton workshop alkalmával készült beton kép pálmalevél lenyomattal.
Beton workshop alkalmával készült beton kép pálmalevél lenyomattal.

 WORKSHOP / ÁRAK /  RÉSZLETEK

Részvételi díj: 19.500 Ft / fő
Részvételi díj csapatépítő workshop esetén: egyedi árajánlat alapján
Időtartam: 2 alkalom, 1×5 óra és 1×2 óra
Időpont: max. 4-6 fős baráti társaság esetén előre egyeztetett időpontban / egyéni jelentkezés esetén a meghirdetett időpontokban
Helyszín:  Varázs Garázs, Budapest, 1111 Bertalan Lajos u. 22.
Eszközök: Minden eszközt biztosítunk
Parkolás: Az utcában a parkolás megengedett, a BME főépülete előtt pedig szinte mindig van hely. A kerékpárral érkezőknek tudunk helyet biztosítani a helyszínen belül.
Tömegközlekedés: Közel vagyunk a Móricz Zsigmond Körtérhez, így érkezhetsz 4-es metróval, 47 vagy 49-es 56-os vagy 6-os villamossal is.

Jelentkezés: obai.concrete@gmail.com

Cégeknek: Max. 12 fő egyénileg egyeztetve. 

Jelentkezéshez kattints ide

Ha kérdésetek lenne, keressetek bátran! Várunk benneteket!

 

következő workshop időpontok

Jelenleg nincs következő időpontunk. 

BETON WORKSHOP / KÖZÖSSÉGI ÉLMÉNY

Az élmény beton workshop alkalmak igazi közösségi élményt nyújtanak, hiszen a kis létszámnak köszönhetően könnyen összehangolódnak a részvevők. Egy-egy átlagos workshop alkalmon 4-5 ember vehet rész, hogy mindenki kényelmesen és kellő odafigyelést kapva dolgozhasson. A létszám korlátozásával mindkét kurzusvezető megfelelő segítséget tud nyújtani mindenki számára, és különlegesebb atmoszférát is tudunk megteremteni. De hogyan is tervezünk majd betonképet? Az első fázisban papíron skiccelünk, tervezhetsz feliratot, egyszerű formákat vagy alakzatokat, izgalmas rétegeket, kollázst különböző anyagokból. Majd a megtanuljuk a zsaluépítés folyamatát, elkészítjük azt, és végül betont öntünk!
A kis létszámos kurzusok alól csupán a csapatépítő beton workshop-ok jelentenek kivételt, amiről a fent megadott e-mail címen, vagy elérhetőségeink bármelyikén tudtok érdeklődni.

Beton workshop alkalmával használt mikroszemcsés beton.

 KORONAVÍRUS / BIZTONSÁG

Az élmény workshop ideje alatt kézfertőtlenítőt, kézmosási lehetőséget, igény szerint gumikesztyűt, maszkot biztosítunk, illetve a workshop-ok létszámát 6 főben maximalizáltuk.
– Ha betegnek érzed magad, maradj otthon, mi pedig keresünk egy másik alkalmat amikor egészségesen részt vehetsz a workshop-on.
– Az éppen aktuális járványhelyzetre való tekintettel fenntartjuk a workshop lemondásának, és másik időpontban való megtartásának lehetőségét! Fontos, hogy a workshop alkalmad ez esetben nem vész el, csupán egy biztonságos, másik alkalommal kerül megszervezésre.

GYAKORI KÉRDÉSEK A BETON WORKSHOP KAPCSÁN

Hogyan öltözzek?

Öltözz kényelmesen, téli időszakban rétegesen, és olyan ruhát válassz, amit nem féltesz. Alkotni jössz, és egy igazi alkotói műhelyben érezd jól magad, ne a ruhádra figyelj!

Mit hozzak magammal?

Ha van kedvenc motívumod, tájképed vagy bármi, ami inspirálhat az alkotásban, ne habozz, hozd magaddal!

Úgy érzem nincs kézügyességem, ez probléma?

Megnyugtatunk, semmiféle előképzettség nem szükséges a betonkép elkészítéséhez és fantasztikus eredmény létrehozásához. A workshop-on használt eszközök többsége minden háztartásban megtalálhatóak, pl. olló, sniccer, ragasztó.

Kapok a részvételről oklevelet, tanúsítványt?

Nem, hisz a betonkép készítő workshop nem szakképzés. Hanem közösségi élmény, együtt alkotás, egy kellemesen eltöltött nap amikor segítünk abban, hogy kedvenc hobbidnak hódolhass.

Mi is az a BETONKÉP

Sokszor kérdezitek, hogy mi is az a betonkép. A betonkép egy 20×20 cm-es maximum 2,5 cm vastag kép, ami térbe kiemelkedik, vagy mélysége van. Hogy mit ábrázol és mi kerül rá azt a workshop során maximálisan rátok bízzuk, bármit is találjatok ki, mi segítünk a megvalósításban. Van aki szereti, ha a betonkép konkrét formákat ábrázol, például egy tájképet, vagy életképet, egy szimbólumot, vagy egy természeti formát. Ugyanakkor sokan vannak akik inkább a kísérletezés felé fordulnak és konkrét forma nélkül, inkább a különböző anyagok struktúrájával hoznak létre betonképet. Mindkettő izgalmas eredményeket hoz majd! Pörgesd végig a galériánkat és nézd meg milyen képek készültek eddig nálunk!

Miért épp betonkép az amit készítünk?

A betonkép készítési folyamata az, amin keresztül a lehető legegyszerűbben el tudjuk magyarázni a zsalu és a térbeli kép készítésének alapelveit. A szilikonos sokszorosító technikák sok időt és tudást igényelnek, amit ilyen rövid idő alatt nem lehet átadni. A betonkép esetében azonban mindenki boldogan, egy eredeti alkotással a kezében térhet haza, amit otthon dekorációnak is használhat, vagy ajándékba is adhatja azt.