OBAI BARÁTOK / MESTEREK

A hosszú úton amíg egy tanuló tervezővé válik, egy projekt, egy márka felépül, rengeteg segítővel találkozik.  Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy pályafutásunk során kiváló mesterekkel, barátokkal, szakértőkkel hozott össze minket az élet, akiktől a mai napig rengeteget tanulunk. Munkánk minden mozzanatában fellelhető bölcsességük és szakértelmük, ezért fontosnak tartjuk, hogy ezeket a kiváló embereket, cégeket ti is megismerhessétek. Legyen szó képzőművészetről, iparművészetről vagy gyártás-kivitelezésről, egytől-egyig a legkiválóbb alkotókat, mestereket és szakértőket tudhatjuk magunk mellett.

Listánk a teljességet kénytelen nélkülözni, de igyekszünk folyamatosan feltölteni mindazokat, akik online is elérhetőek.

Esőerdei fa föld feletti gyökerén piros selyemszalaggal átkötve.

EGYÜTTMŰKÖDÉS / PARTNEREK

Projektjeink során abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy innovatív és kiváló szakértelemmel bíró partnerekkel működhetünk együtt. Legyen szó alapanyagról, vagy kivitelezésről, mindig a legjobbakat tudjuk ajánlani magunk mellett. Bár a kollekciónkban megtalálható design lakáskiegészítők száma véges, a háttérben számos egyedi megrendelésre készülő beton design projekt készül. Ezekben a feladatokban jellemzően kilépünk a kiméretű formatervezett tárgyak világából, és egyre inkább a belsőépítészet irányába tartunk.
Ha szeretnél velünk dolgozni, van egy ötleted amely megvalósításához, vagy tervezéséhez partnert keresel, vagy csupán tanácsadásra van szükséged, akkor ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ligne Roset Budapest

Ligne Roset Budapest

Design bútorok Franciaországból

A 160 éves francia Ligne Roset design bútorokat és különleges kiegészítőket gyártó cég magyarországi képviselete több mint 15 éve.

NaN-art

NaN-art

Rajztanoda és Grafikai Műhely

Nádas Alexandra Barcsay díjas, diplomás grafikusművész, és Nagy Gábor Munkácsy-díjas képzőművész grafikai műhelye és tanodája.

Indra-concrete

Indra-concrete

Beton design

Dizájn tárgyak és ékszerek, egyedi megrendelések és projektek kivitelezése betonból, és kerámiából.

Mc-Bauchemie Magyarország

Mc-Bauchemie Magyarország

Építéskémiai termékek és technológiák

Az MC-Bauchemie 25 éve kínál Magyarországon is iránymutató megoldásokat a betonminőség javítása és a legkülönfélébb építmények védelme, állagmegóvása terén.

Plexi.hu

Plexi.hu

Reklám Design Innováció

A Megaplex Kft.-nél minden reklám valamint lakberendezési és dekorációs igényt ki tudunk elégíteni. Ehhez a piac egyik legkorszerűbb gépparkjával rendelkezünk magyar és nemzetközi viszonylatban is.

Eleven Blokk

Eleven Blokk

Művészeti Alapítvány

Az Eleven Blokk Alapítvány egy urbanisztikai kísérlet. Célunk, hogy az üres ingatlanok megfelelő hasznosításával segítsük egy újfajta szimbiózis kialakulását a város, a kultúra és a hétköznapi ember között.