poháralátét szett

9 900 Ft

2 készleten

Négydarabos poháralátét szett a THE BRUTALIST kollekcióból.

A különleges, minimalista beton poháralátét szett igazi kuriózuma a konyhai kiegészítő tárgyaknak. Mintázatukban és anyaghasználatukban is egyediek, amelyet a brutalista építészet inspirált. Design bolond szeretteid biztosan szeretettel használják majd!

Az antracit beton poháralátéteket 100%-ban természetes, növényi olajokkal impregnáljuk, a kényelmes használat érdekében.

A beton tárgyak tisztításáról ide kattintva olvashatsz többet.
Megnéznéd személyesen?! Gyere el a Ligne Roset Budapest bemutatótermébe és fogd a kezedbe a poháralátét szettet mielőtt megveszed őket!

Ajánlott szín: sötét antracit
Választható szín: világos szürke

Ki használ ma még poháralátétet?!

Bár a kérdés gyakran szkeptikus, bizony igen sokan használnak még poháralátétet napjainkban is. Ez nem egyfajta úri hóbort, hanem a tudatosság egy nagyon is hasznos formája, amit kiváltképp azok űznek, akik bútoraikat egy életen át szeretnék megóvni.  A természetes tömörfa és furnér bútorok felületén ugyanis a különböző lecsöppenő folyadékok nyomot, elszíneződést, akár felmaródást is okozhatnak, ami maradandó sérülést okoz a bútor felületén. Ha bútoraidat hosszú évtizedeken át szeretnéd élvezni, használj poháralátétet!

Milyen színű poháralátétet válassz?

Ha otthonod színvilága megengedi, válaszd sötét antracit poháralátét szettünket! Ezeket az alátéteket 3 rétegben 100%-ban természetes növényi olajokkal impregnáljuk, ami egyszerre védi a beton felületét és egyben különleges sötét színt kölcsönöz a tárgyaknak.

Világosszürke alátéteinket is egészségre ártalmatlan impregnálóval kezeljük, ám az nem növényi alapú, mivel az elszínezné a beton tiszta szürke színét és sárgás árnyalatot venne fel.

Mi kerül a poháralátét aljára?

A poháralátétek aljára egy kiváló tisztíthatóságú, teflon bevonatú környezetbarát módon előállított textilt ragasztunk. Mindezt azért, hogy a bútorok felületét megóvjuk az esetleges karcolódásoktól. Ezek a textilek második életciklusukat élik a poháralátét alján. Eredetileg high-end bútorgyártók minta szöveteiként funkcionáltak, majd a színek megszűnésével leselejtezték őket, ahonnan egyenesen hozzánk kerültek a megsemmisítés helyett.

Nem billen le a pohár a poháralátét bordáiról?

Sokszor kérdezitek, hogy nem billennek-e le a poharak a bordázott felületről. Teljes nyugalommal kijelenthetjük, hogy nem, hiszen ahhoz a bordák túl sűrűen vannak belemarva a poháralátétek felületébe, ráadásul a felület teljesen sík és vízszintben van.