LENS – lavender

16 500 Ft

Egyedi design  nyaklánc a levendula színében.

Könnyű, mégis karakteres design nyaklánc a LENS kollekcióból. Igazi nyári darab, a pasztell színek és a visszafogott árnyalatok kedvelőinek.

Bár minden Lens design nyaklánc egyedi, ez a darab mégis különleges, hiszen a könnyített beton amiből készült anyagában van színezve. Mintáját a betonban el nem keveredett pigmentek adják.

Minden Lens nyaklánc úgy került megtervezésre, hogy nagy mérete mellett formavilága diszkrét maradjon. Kidomborodó, lencse formája egyszerűen, finoman lép ki a térbe, ezzel is magára vonva a figyelmet. Egy Lens nyaklánc igazi „Statement” darab, azonnal jelzi viselőjük határozott, de mégis diszkrét divat iránti érzékét. Méretéből adódóan tudatosságot sugall, mintája pedig nem teszi hivalkodóvá.

Bár úgy néz ki, mégsem nehéz! Kiegészítőink tervezésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy speciális, könnyű beton alapanyagot használjunk.

A „Lens” betonmedálok standard átmérője: 6,5 cm
Szilikon zsinór hossza átlagosan: 47 cm

Hosszabb, vagy rövidebb verziót szeretnél? A megrendelési adatok megadásánál írd meg nekünk megjegyzésben, hogy milyen hosszúra készítsük el!
A nyakláncot kérheted házhozszállítással, vagy személyesen is átveheted a Ligne Roset Budapest bemutatótermében, ahol vásárlás előtt fel is próbálhatod.

Extra könnyű beton nyaklánc a LENS kollekcióból.