Karácsonyi Design vásár a Varázs Garázsban

Még nincs meg a tökéletes ajándékod? Csak semmi pánik, most beszerezheted az összeset! December 20-án Design Vásár a Varázs Garázsban!   

Ékszerek, lakáskiegészítők, steampunk csodák, de mindenekelőtt rengeteg beton vár rád nálunk!  

DECEMBER 20. 18:00 – 21:00
1111 Bertalan Lajos u. 22. Varázs Garázs

A Varázs Garázs kreatív platformja számos művésznek és művészeti ágnak ad helyet. Épp ezért úgy gondoltuk, hogy a karácsony előtt a legjobb, ha olyan design vásárt szervezünk, ahol a lehető legkülönbözőbb stílusú dolgot is beszerezhetitek! Sőt mi több, ha a Varázs Garázsban szerzed be ajándékaidat, egy jó ügy mellett is állsz!  A fiatal, magyar tervezők támogatásával ajándékaid elősegítik a hazai design és művészeti élet fejlődését, mi pedig szuper projektekkel és még több csodás tárgy létrehozásával fogunk megajándékozni mindenkit.

Hogy mit is találsz nálunk? Íme egy kis ízelítő!

OBAI concrete

A tőlünk megszokott letisztult, modern ékszereket és brossokat hozzuk el nektek, amelyek egytől egyig betonból készültek. Emellett új, színes betonokkal és egy nyári hangulatú, télszínesítő kollekcióval is készültünk a pasztellszínek és a kagylók szerelmeseinek. Ahogy mindig a házak gyökerekkel kollekciónkból is hozunk téli darabokat.

Kinek lesznek az OBAI concrete ékszerek szuper ajándékok?

A letisztult, de karakteres darabok és a különlegességek kedvelőinek. Azoknak, akik mernek nagyobb ékszereket is viselni, és természetesen építészeknek.

INDRA concrete

Erdélyi Blanka az INDRA concrete tervezője faszén beültetéses beton ékszereit hozza el nektek a vásárra, amelyek igazán különleges, mégis mind méretben mind megjelenésben visszafogott darabok. Emellett kis méretű geometrikus nyakláncokat és brossokat is készített, azoknak, akik szeretik az egyedi megjelenésű kiegészítőket, de a finomabb, kisebb méretek hívői. Blanka munkáiban az a különösen jó, hogy gondolt a fémérzékeny vásárlókra is ékszerei tervezésénél.

 

Kinek lesz csodás ajándék egy INDRA concrete kiegészítő?

Elsősorban fémérzékenyeknek, és a visszafogott megjelenés hívőinek, illetve azoknak akik a kisméretű betonékszereket keresik.

Márta Barbara

Márta Barbara látvány és kosztüm tervező, számos darab díszletét és különleges ruháit készítette már el. A karácsonyi vásárra egyedi gyerekjátékokat készített, amelyek a tengerek és óceánok állatait, koralljait formázzák. Emellett karácsonyi dekorációi és mécsestartói is kaphatók lesznek a garázsvásárban.

 

Kinek lesznek szuper ajándékok Márta Barbara munkái?

Elsősorban gyerekeknek és azoknak a szülőknek, akik minőségi kézműves tárgyakkal szeretnék körbevenni szeretteiket.

Kalácska Gábor

A Kalácska Gábor Design vezetője különleges, alkalmanként vad steampunk trófeákkal és képzeletbeli lényekkel vár mindenkit. Az extrém formavilágú, és újrahasznosított elemekből készülő kollekció igazi különlegességnek számít hazánkban. A trófeák mellett hintaállatok, vagyis különleges hintalovak is kaphatók lesznek. Az kedves fantáziaállatokat formázó hintaállatok nem csak a gyerekek, de a felnőttek szívét is azonnal rabul ejtik.

 

Kinek lesz a legjobb ajándék Kalácska Gábor munkája?

Steampunk arcoknak, és sc-fi kedvelőknek, de azoknak a barátoknak is akik a cosplay szerelmesei. A hintaállatokkal pedig garantáltan betalálsz az unokatesóknál és az apukáknál.

Velocipéd Idomító Műhely

Mátyási Zoltán az egyedi bringakészítés nagy tudója és mágusa. Kezei alól különleges alkotások kerülnek ki, amelyek száz százalékban a megrendelő igényeihez mérten kerülnek kialakításra. A karácsonyi Design Vásárra most kerékpár alkatrészekből készült egyedi órákkal készült.

Kinek lesz a legmenőbb ajándék a Velocipéd Idomító Műhely órája?

Elsősorban bringa fanoknak, megrögzött gépészeknek és barkácsolóknak és mindenkinek, akit rabul ejt a fogaskerekek csodálatos világa.