DISZKRÉT FORMAVILÁG / DOMINÁNS MÉRETEZÉS / BETON MEDÁLOK

A Lens beton medálokat úgy alkottuk meg, hogy nagy méretük mellett formaviláguk diszkrét maradjon. Kidomborodó, lencse formájuk egyszerűen, finoman lép ki a térbe, ezzel is magára vonva a figyelmet. A Lens beton medálok igazi „Statement” darabok, azonnal jelzik viselőjük határozott, de mégis diszkrét divat iránti érzékét. Méretükből adódóan tudatosságot sugallnak, mintájuk pedig nem teszi őket hivalkodóvá. A beton medálok szürke alapanyaga kiemeli a rájuk kerülő egyszerű, geometrikus vonalakat és ábrákat. Ennek következtében szinte minden ruhadarabhoz jól társíthatók. A téli kollekcióinkban az arany, ezüst, fekete színek dominálnak míg a nyári kollekcióban a pasztell színeké a világ!
Felpróbálnál egy Lens beton medált? Budapesten Hajós utcában bármelyik nap megteheted a Ligne Roset bemutatótermében!

BETON ÉS DIVAT

A beton már jó ideje komoly szerepet tölt be a divat és a lakberendezés területén. Ám míg utóbbi kategóriában erős versenytársára akadt a kerámiában, addig a divat terén a beton könnyedén át tudta venni a vezető szerepet. Különösen igaz ez az erősen architektúrális formavilággal megalkotott darabokra, amelyek jól társíthatók az egyszerű, szabásvonalú és mintázat nélkül kialakított ruhadarabokhoz. Éppen ezért a Lens beton medálok párosítása is rendkívül egyszerű. Télen viseld magas nyakú vagy éppen csak kivágott pulóver felett őket. Ha a sötét, fekete tónusokat kedveled, válassz olyan beton medált, amiben egy kevés ezüst vagy arany részletet is tettünk, hogy ellensúlyozza a sötét árnyalatokat.

KÖNNYŰ BETON

Kevesen tudják, hogy a beton könnyű is lehet! Ezért mivel senkire nem szeretnénk a divat jegyében mázsás súlyokat aggatni, kiegészítőink tervezésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy speciális, könnyű beton alapanyagot használjunk. Ezt úgy érjük el, hogy divat kiegészítőkhöz használt keverékeinkből eleve kihagyjuk a nagyobb fajsúlyú és szemcseméretű alkotóelemeket. A Lens beton medál esetében pedig még egy speciális, habkönnyű kőzetet is adunk a mixhez, ami csökkenti a beton súlyát. Persze ez nem azt jelenti, hogy a beton olyan könnyű lesz, mint egy tollpihe, de a beton medálokat így, határozottan kényelmesebb viselni, mintha hagyományos betonból készülnének.

Kövesd híreinket és látogass meg minket a tavaszi-nyári vásárok egyikében!