JÁTÉK / BETON / BROSS

Egy-egy apró beton bross játékosan dobja fel napi szettünket. Kerüljön táskára, zakóra vagy épp sálra, ezek a geometrikus és visszafogott darabok kiváló divatkiegészítői a mindennapoknak.  Amellett, hogy egy bross esztétikus, sokak számára kis mérete és formája miatt érzelmi töltöttséget is hordoz magában. Ez az érzelmi kötődés az idők folyamán a brossokat talizmánokká, tokenekké változtatja, amelyek észrevétlenül  fontos szerepet betöltve kísérik végig a mindennapokat.

BETON BROSS / HOL HORDJUK

A beton bross előnye, hogy viselése nem „helyspecifikus” mint mondjuk egy nyakláncé. Ezért bárhova feltűzhetjük, ahova csak szeretnénk! Vannak persze mindenki által kedvelt standard helyek, ahova a beton bross tűzhető ilyen: egy zakó gallérja, a ruha mell feletti része és a textiltáska pántja. Mi különösen ajánljuk a téli időszakban a sálon, vagy sapkán viselést, illetve télen/nyáron a gombok vagy más összefogókat helyettesítendő bross viselést. A legfontosabb, hogy kreativitásunknak és kísérletező kedvünknek semmi se szabjon határt, ha beton brossokról van szó.

BETON BROSS MÉRETEK

A geometrikus beton bross kollekciónkat úgy terveztük meg, hogy az egyes darabok kifejezetten kicsik legyenek. Ezáltal rugalmasan, kreatívan viselhetjük őket, és az apró brossok a szívünkhöz is közelebb álnak majd. A kis méret a súlycsökkentésben is segít, így vékonyabb, lazább szövésű textíliákban is viselhetővé válnak a beton brossok, ami különösen a nyári hónapokban jelent előnyt.
Befoglaló méretük nem nagyobb mint 3,5 cm x 4 cm.

Apró fehér beton bross, geometrikus formavilággal.

UNISEX BETON

A beton nagy előnye, hogy erős, rideg megjelenésének köszönhetően férfias jegyeket hordoz magában, amit a finom formaalakítás tud nőiessé változtatni. A geometrikus beton brossok esetében különösen figyeltünk arra, hogy a formavilág minél neutrálisabb, visszafogottabb legyen, hogy ezzel is az unisex vonalat erősítsük. Ezek beton bross formák épp ezért egy férfi ruhatárába épp olyan jól beilleszthetők, mint egy hölgyébe.

BETON BROSS / APRÓ MEGLEPETÉS

Ha valakit egy apró, de igazán szívéjes meglepetéssel szeretnénk meglepni, akkor a geometrikus beton bross kiváló választás erre a célra. Méretéből adódóan kedves és visszafogott ajándék, formája pedig szinte minden ruhadarabbal kombinálható. Egy tippet mégis megosztunk, ha építész vagy mérnök barátoknak választunk geometrikus beton brosst ajándékként, garantált sikert érünk el vele.

Két beton bross szürke betonból, asszimetrikus piros dekorációval